Zásady ochrany osobních údajů

 

Na stránce icestina.cz, se sídlem Okružní 19b, Brno, 63800, IČ: 00970522, zapsáno: Magistrát města Brna, spisová značka 370200 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) zpracováváme osobní údaje, které jsou vypsané níže.


A) Cookies

  • Využíváme soubory cookies pro lepší funkčnost stránek a relevantní reklamy.
  • Tyto cookies v sobě neobsahují žádné osobní údaje.
  • Používání souborů cookies můžete odmítnout volbou v příslušném nastavení v internetovém prohlížeči. Upozorňujeme ale na to, že při odmítnutí používání souborů cookies není vyloučeno, že nebudete moci plně využívat veškeré funkce naší webové stránky.
  • S cookies u nás pracují externí partneři Google Adsense a Google Analytics.

B) Napište nám

Tyto údaje zpracováváme v případě vložení zprávy v odkazu - Napište nám na našich stránkách:

  • jméno a příjmení,
  • e-mailovou adresu,
  • zprávu,
  • IP adresu.

 

  • Jméno a příjmení, e-mailová adresa a zpráva budou zpracovány za účelem identifikace autora zprávy. 
  • IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na náš server.
  • Osobní údaje budou zpracovány po dobu 5 let. IP adresa bude zpracovávána po dobu 6 měsíců od přidání komentáře, pokud souhlas neprodloužíte.
  • Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo emailu.
  • Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání Vaší zprávy.
  • Zpracování osobních údajů bude prováděno Správcem.
  • Osobní údaje pro něj však mohou zpracovávat i poskytovatel webhostingu, společnost Shoptet, a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, 169 00 Praha 6, IČ: 28935675.

C) Zabezpečení osobních údajů

  • Všechny sbírané osobní údaje jsou zašifrované, administrátorské přístupy jsou zabezpečené hesly a dvoufázovým ověřením, spojení se serverem je šifrované přes https certifikát.

D) Souhlas se zpracováním osobních údajů

  • S výše uvedeným zpracováním je vždy spojen výslovný souhlas.
  • Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

a. Poskytovatel softwaru Google Analytics, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977,
b. poskytovatel webhostingu, Shoptet, a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, 169 00 Praha 6, IČ: 28935675.,

Máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • na požádání údaje nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s našimi Zásadami ochrany osobních údajů.

 

 

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.